rozšírené vyhľadávanie
RSS seniori
Obec Horná Súča
Horná Súča

GDPR

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV V PODMIENKACH PREVÁDZKOVATEĽA OBEC HORNÁ SÚČA, HORNÁ SÚČA 233, 913 33 HORNÁ SÚČA

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV V PODMIENKACH PREVÁDZKOVATEĽA OBEC HORNÁ SÚČA, HORNÁ SÚČA 233, 913 33 HORNÁ SÚČA

Prevádzkovateľ poskytuje nasledovné informácie týkajúce sa spracúvania osobných údajov v súlade s Nariadením európskeho parlamentu a rady (EÚ) č. 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len "GDPR") a so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "zákon o ochrane osobných údajov"):

1. Identifikačné a kontaktné údaje:

  • Prevádzkovateľ: Obec Horná Súča
  • Adresa:  Horná Súča 233,  913 33 Horná Súča
  • IČO: 00311561
  • Kontaktné údaje: starosta@hornasuca.sk        
  • tel.: 032/64 93 055
  • mobil: 0918 500 836

2. Kontaktné údaje zodpovednej osoby:

  • Zodpovedná osoba: Martina B I R Á S O V Á
  • tel. kontakt: 032/65 19 612
  • e-mail: martina.birasova@hornasuca.sk
Dátum vloženia: 25. 5. 2018 10:44
Dátum poslednej aktualizácie: 1. 12. 2019 10:45
Autor:

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu na svojich inteligentných telefónoch. Využívajte našu novú mobilnú aplikáciu - V OBRAZE.

Voľne k stiahnutiu:

Google

Apple

Odkazy

vrsatecZmos

Kalendár

Po Ut St Št Pia So Ne
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
1
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Aktuálne počasie

dnes, pondelok 18. 12. 2022
slabé sneženie -2 °C -4 °C