rozšírené vyhľadávanie
RSS seniori
Obec Horná Súča
Horná Súča

GDPR

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV V PODMIENKACH PREVÁDZKOVATEĽA OBEC HORNÁ SÚČA, HORNÁ SÚČA 233, 913 33 HORNÁ SÚČA

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV V PODMIENKACH PREVÁDZKOVATEĽA OBEC HORNÁ SÚČA, HORNÁ SÚČA 233, 913 33 HORNÁ SÚČA

Prevádzkovateľ poskytuje nasledovné informácie týkajúce sa spracúvania osobných údajov v súlade s Nariadením európskeho parlamentu a rady (EÚ) č. 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len "GDPR") a so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "zákon o ochrane osobných údajov"):

1. Identifikačné a kontaktné údaje:

  • Prevádzkovateľ: Obec Horná Súča
  • Adresa:  Horná Súča 233,  913 33 Horná Súča
  • IČO: 00311561
  • Kontaktné údaje: starosta@hornasuca.sk        
  • tel.: 032/64 93 055
  • mobil: 0918 500 836

2. Kontaktné údaje zodpovednej osoby:

  • Zodpovedná osoba: Martina B I R Á S O V Á
  • tel. kontakt: 032/65 19 612
  • e-mail: martina.birasova@hornasuca.sk
Dátum vloženia: 25. 5. 2018 10:44
Dátum poslednej aktualizácie: 1. 12. 2019 10:45
Autor:

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu na svojich inteligentných telefónoch. Využívajte našu novú mobilnú aplikáciu - V OBRAZE.

Voľne k stiahnutiu:

Google

Apple

Odkazy

vrsatecZmos

Kalendár

Po Ut St Št Pia So Ne
27
1
28
1
29
1
30
1
1
1
2
1
3
1
4
1
5
1
6
1
7
1
8
1
9
1
10
1
11
1
12
1
13
1
14
1
15
1
16
1
17
1
18
1
19
1
20
1
21
1
22
1
23
1
24
1
25
1
26
1
27
1
28
1
29
1
30
1
31
1

Aktuálne počasie

dnes, sobota 30. 5. 2020
takmer jasno 16 °C 5 °C
nedeľa 31. 5. slabý dážď 12/9 °C
pondelok 1. 6. takmer jasno 19/9 °C
utorok 2. 6. slabý dážď 17/6 °C

Informácie e-mailom

Novinky e-mailom