rozšírené vyhľadávanie
RSS seniori
Obec Horná Súča
Horná Súča

GDPR

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV V PODMIENKACH PREVÁDZKOVATEĽA OBEC HORNÁ SÚČA, HORNÁ SÚČA 233, 913 33 HORNÁ SÚČA

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV V PODMIENKACH PREVÁDZKOVATEĽA OBEC HORNÁ SÚČA, HORNÁ SÚČA 233, 913 33 HORNÁ SÚČA

Prevádzkovateľ poskytuje nasledovné informácie týkajúce sa spracúvania osobných údajov v súlade s Nariadením európskeho parlamentu a rady (EÚ) č. 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len "GDPR") a so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "zákon o ochrane osobných údajov"):

1. Identifikačné a kontaktné údaje:

  • Prevádzkovateľ: Obec Horná Súča
  • Adresa:  Horná Súča 233,  913 33 Horná Súča
  • IČO: 00311561
  • Kontaktné údaje: starosta@hornasuca.sk        
  • tel.: 032/64 93 055
  • mobil: 0918 500 836

2. Kontaktné údaje zodpovednej osoby:

  • Zodpovedná osoba: Martina B I R Á S O V Á
  • tel. kontakt: 032/65 19 612
  • e-mail: martina.birasova@hornasuca.sk
Dátum vloženia: 25. 5. 2018 10:44
Dátum poslednej aktualizácie: 1. 12. 2019 10:45
Autor:

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu na svojich inteligentných telefónoch. Využívajte našu novú mobilnú aplikáciu - V OBRAZE.

Voľne k stiahnutiu:

Google

Apple

Odkazy

vrsatecZmos

Kalendár

Po Ut St Št Pia So Ne
31
1
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Aktuálne počasie

dnes, štvrtok 24. 9. 2020
slabý dážď 23 °C 14 °C
piatok 25. 9. silný dážď 16/13 °C
sobota 26. 9. silný dážď 15/9 °C
nedeľa 27. 9. slabý dážď 10/8 °C

Informácie e-mailom

Novinky e-mailom